Conta Inkasso omtalt i PC World Norge

"Enkelt å komme i gang. Rimelig for mange saker og veldig få saker. Har et delikat og fargerikt design og gir deg svært god oversikt over hvordan du kommer i gang med systemet. Prisene er lett tilgjengelige og inneholder ingen overraskelser."

«Enkelt å komme i gang. Rimelig for mange saker og veldig få saker. Har et delikat og fargerikt design og gir deg svært god oversikt over hvordan du kommer i gang med systemet. Prisene er lett tilgjengelige og inneholder ingen overraskelser.»

Dette er noen av tilbakemeldingene Conta Inkasso fikk i PC Worlds artikkel om egeninkasso og egeninkassosystemer (nr. 3/2011). Fire systemer ble omtalt, og Conta Inkasso fikk nest best karakter. Vel å merke etter en litt merksnodig poenggiving. Blant annet får Conta 4,5 på «Oversiktlig saksgang», mens vinneren får 5,5. Selv om det i teksten står svart på hvitt at «Conta Inkasso har på mange måter den enkleste saksgangen i testen».

Conta Inkassos dyreste abonnement koster under halvparten av systemet som fikk best karakter.

Journalisten har fått med seg at vi tilbyr inkasso for privatpersoner, og at Conta som eneste aktør tilbyr Auto-abonnement der vi følger opp saker på vegne av kundene. [Oppdatert 16.10.2012: Denne abonnementstypen tilbys ikke lenger].

Et av de store ankepunktene til PC World var at vi ikke har automatisk innlasting av adresser til Namsmann og Forliksråd. Dette har vi hatt med helt siden oppstart. Adressene kommer opp på skjermen før man skal sende en sak til konkursvarsel/utleggsforretning.

For Conta Inkasso er det ikke godt nok å være nummer to. Vi er i gang med ny og bedre funksjonalitet og oppdaterer systemet forløpende utover våren, samtidig som vi skal beholde de gunstige prisene våre.

Artikkelen finnes kun i papirutgaven av PC World Norge.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få flere gode tips og nyheter på e-post.

Lag en konto og kom i gang