Oppdatering: Nye muligheter etter utlegg

Den største enkeltoppdateringen i Conta Inkassos historie har gjort det enkelt å følge opp de ulike utfallene av en utleggsforretning.

Den største enkeltoppdateringen i Conta Inkassos historie har gjort det enkelt å følge opp de ulike utfallene av en utleggsforretning.

Vi er stolte over å kunngjøre at Conta Inkasso med dette er landets mest komplette inkassosystem for bedrifter som ønsker å ta hånd om inkassoen selv.

Automatisering av saksgangen

Ofte er utfallet av en utleggsforretning enkel, og man slipper å gjøre noe for å få pengene på konto. Men noen ganger tar namsmannen i stedet pant i en bil, eiendom eller bankkonto, noe som gjør at enda ett eller to trinn kreves før saken er løst. Fra i dag gjør du dette enkelt i Conta Inkasso. Fremgangsmåten er like lett å forstå som det du er vant til fra før.

For å gå videre med tvangssalg eller tvangstrekk har du til nå måttet lage dokumentene manuelt, noe vi har bistått kundene våre med. Nå registrerer du i stedet utleggsdommen, og lar systemet opprette det neste dokumentet for deg.

Den nye funksjonaliteten dekker de seks utfallene du ser på bildet under.

Utsett oppfølgingsdato, bedre notater

I tillegg er det nå blitt mulig å forskyve oppfølgingsdatoen frem i tid, slik at uløste saker ikke trenger å ta opp plass i følg-opp-listen. Klikk på knappen «Utsett oppfølging», og du får e-postvarsel på en valgfri dato i fremtiden.

Vi har også forbedret notatfunksjonen på saker og kunder. Det vil nå fremgå av notatet hvilken bruker som la inn notatet. Hvis du utsetter oppfølgingsdatoen blir det opprettet et automatisk notat om handlingen.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få flere gode tips og nyheter på e-post.

Lag en konto og kom i gang