Ta en time på «Inkassoskolen»

Er du usikker på hvordan inkasso egentlig virker? Den nye artikkelsamlingen vi har kalt «Inkassoskolen» kan gi deg svar på det du lurer på.

Er du usikker på hvordan inkasso egentlig virker? Den nye artikkelsamlingen vi har kalt «Inkassoskolen» kan gi deg svar på det du lurer på.

Artiklene gir mer informasjon om hvilke muligheter du har i møte med lite betalingsvillige kunder, og hva som er strategisk lurt å gjøre. Litt ekstra kunnskap gir deg et psykologisk overtak. Du finner lenker til noen av artiklene ute til høyre på skjermen, mens en oversikt over alle artiklene finnes her.

Den komplette ordboka gir dessuten definisjoner på en mengde ord og uttrykk knyttet til inkasso, jus, økonomi og rettsapparatet.

God jul!

Vi i Conta Systemer vil benytte anledningen til å ønske deg en riktig fin høytid. Vi takker for tilliten du har vist oss ved å velge Conta Inkasso i året som snart er over, og ser frem til å fortsette å gi deg verktøyet du trenger for innkreving også i 2012. Vi jobber med en utvidelse av systemet som du vil få høre mer om etter nyttår. Følg med!

I romjula stenger vi telefonsupporten, men hjelper deg selvfølgelig på e-post som vanlig. Hvis du lurer på noe er det bare å ta kontakt.

PS – Ta gjerne en titt på den nye animasjonsvideoen vår!

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få flere gode tips og nyheter på e-post.

Lag en konto og kom i gang