Enkel egeninkasso

Hvorfor ikke ta innkrevingsprosessen selv?


Conta Inkasso er den raske og lønnsomme måten for småbedrifter å håndtere utestående fordringer på. Nettjenesten setter deg i førersetet og gjør deg til ditt eget inkassobyrå.

Gode grunner til å bruke Conta Inkasso

Skybasert løsning for egeninkasso som er lett å bruke

Inkasso Dashboard

Conta Inkasso er et skybasert program for egeninkasso som hjelper bedrifter og privatpersoner med å kreve inn penger fra dårlige betalere. Du oppretter enkelt nye inkassosaker selv, og trenger ingen autorisasjon eller advokatbevilling for å gjøre det med loven i hånd. Logg deg inn og kjør inkasso rett fra nettleseren, uansett hvilket operativsystem du bruker.

Du trenger ingen forkunnskaper

Lover og regler for egeninkasso

Tjenesten veileder deg gjennom alle trinn, og genererer de nødvendige inkassodokumentene med noen få museklikk. Conta Inkasso holder styr på dokumenter, frister, renter, adresser, lover og regler, og sender til og med kravene i posten for deg hvis du ønsker.

Med egeninkasso beholder du renter og gebyrer selv

Stolpesammenligning

Du kjenner firmaet ditt best, så hvorfor ikke gjøre inkasso selv? Conta Inkasso lar deg ta utestående krav rett til namsmannen på egenhånd. Tjenesten gjør det lett å ta kontroll over inkassoprosessen for deg som foretrekker å håndtere ting selv.

Høy løsningsgrad

Betalte saker

De lovbestemte gebyrene er lavere for egeninkasso enn ved fremmedinkasso. Det kan gjøre det enklere for skyldneren å betale. Med full kontroll over inkassoprosessen kommer du raskere i gang med innkrevingen, og får god hjelp av namsmannen hvis pengene fremdeles ikke kommer.

Integrasjon med vårt populære fakturaprogram

Conta Faktura

Conta Inkasso er fullt integrert med Conta Faktura, noe som gjør at du kan sende ubetalte fakturaer direkte videre til inkasso med bare et par klikk. Det er faktisk ikke mer komplisert enn det.

Kredittsjekk kundene

Kredittsjekk

En kredittsjekk til rett tid kan avsløre viktig informasjon om en kunde. Conta Inkasso er integrert med Conta Kredittsjekk, slik at du enkelt kan gå kundene etter i sømmene ved å sjekke kredittscore og betalingsanmerkninger.

Våre andre tjenester

Lag en konto og kom i gang